Shoppoholic !!

Alltså.. det hära är sjukt!!
Jag hatar typ och shoppa.. men fuck not när jag har pengar..
Fick min lön den 25 och jag har 4571kr kvar.. alltså jag har slösat mer än hälften på bara 3dagar! :O helt SICK!
Jag ska sen lägga 1000kr till gotlands resan! och så ska jag handla underkläder imorgon och nått annat till skolan :P + att jag ska äta lunch med Richard N :P
Men vi kan juh säga att jag har 2000kr kvar.. och det är fanemed sjukt!  Alltså pengar försvinner som alkoholen!  Det är en sjukdom vi människor har.. när vi har pengar slösar vi dom som rinnande vatten.. sen när dom helt plötsligt är slut så klagar vi över att vi bara köpt skit saker för det :(  MEN det har då inte jag gjort! är riktig stolt över det jag har köpt :) 


Ajaa idag har jag inga planer skriver senare om jag gör nått.. :P haha 

SAKNAR EMS OCH LOLLS OCH ELIN :(
LÄNGTAR TILL SKOLAN :O helt sjukt men sant!

over and out!   
peace!

Ems

Jaaa om ni vill veta vad jag hade för mig under månaderna Ööööööööö från någon till typ juni
LÄS DÅ my better half's Ems sida... http://GodKnowsEms.blogg.se
:D 






     


ännu en dag..

Jaa nu har jag inte skrivit på ett tag igen :( men denna gång är det för att H**R DATAN KRASCHA!! ;@ men men nu har pappa fixa den och jag kan sitta och skriva igen :P

Idag har jag vart på hundutställning i Västerås! (Lövudden för att vara exakt ;P) Det gick sådär men bra för att vara My's första ställning med Happy :D Sen har jag inte gjort så mycke mer och mer kommer jag nog inte göra häller.. :/ har nämligen fått en HYPER-DUPER-MEGA-VÄRK i magen :( så det blir bara att ta det lugnt så jag kan åka hem till Mathias imorgon :D Längtar redan!!
Men han är sjuk så det blir för det mästa att ta hand om han som flickvänner ska göra.. (som jag inte brukar göra :P moahaha..)

jag ska oxå informera alla att...
JAG ÅKER SNART TILL GOTLAND!! :D
längtar som satan och fybövelen va kul jag ska ha då.. PARTY ALL NIGHT LONG.. BOY'S ´n GIRL'S!! ;)
Men innan det så ska jag till Värmland och lämna Theas saker på hennes skola :P
Men innan det så ska jag till Ems (sthlm) och sen till Lolls (katrineholm) och då kanske jag åker och tar ett hejsvejs förbi Felix (malmköping) som jag inte åker till nu i veckan för att jag ska på en syn undersökning :/ så fy satan va jag kommer åka hit och dit i sverige dom närmaste veckorna :P SÅ HIMMLA SKOJ! :D




peace out fuckers! ;)


DET SUGER!!

Asså idag har jag haft det så jävla tråkigt att jag har haft lust och bara sätta mig på ett tåg och bara åka bort.. så någonting händer lixom..

Jag har retat alla oxå :P så jävla kul och reta folk när man har så jävla tråkigt ;) min nya hobby tror jag :D haha

jag har hittat en fin text jag lägger upp :D sen får det vara slut skrivet för min del.. iallfall idag :)




So I walk out in silence
That's when i start to realize
What you bring to my life
Damn this guy can make me smile
Over and out

ett svar.. Helgen och idag!

ja nu har jag inte skrivit på evigheters evigheter.. :(  Sorry allihoppa!
Men det finns en bra förklaring till det.. JAG HAR JOBBAT!! och näär jag inte har jobbat så har jag inte varit hemma, utan hos Mathias.  Men nu skriver jag och jag ska fortsätta skriva ! MASSOR! :D

Aja.. helgen som va är fan värd att skriva om.. !!
Fredagen..  Mathias kom och hämtade mig i Norrköping, vi åkte på engång mot Hageby för att möta Markus och Rydberg. När vi hade hittat dom (vilket inte va så svårt) åkte vi mot Söderköping för att handla det Markus hade glömt att köpa :P Jag fick oxå veta att Markus hade kallat Maria "Mamma" i affären när dom handlade.. och dom handlade inte precis lite.. men då vare en gubbe som sa till Markus "Är inte hon lite för ung för att vara mamma?" då hade Markus sagt ett sådant klockrent svar.. "Ne, man ska börja itid!" HAHAHHAHAHAHaa höll på att dö när han berättade det :P men men vi åkte sen från Söderköping när allt var handlat mot S:t Annas Skärgård. när vi var framme där så mötte vi Markus pappa Matts (ROLIG PRICK DENDÄRA MATTS! ;P hehe) vi åkte båt till Matts hus och oj va vackert det är där! Vi packade upp allting tog det lite lugnt sen hoppade killarna (Mathias o Markus) i vattnet och sen vart det att åka ring :) Markus tog ut oss till en ö sen där vi grilla i spö regn (trevligt trevligt)
senare mot kvällen kom det folk på besök.. och vi hämtade Ow och Möller sen vart det och gå och lägga sig så man skulle orka vara uppe och festa dagen efter.!!

Lördagen..  Markus, Maria, Jag, Mathias, Ow och Möller fixa och dona på mogonen så allt vart klart när alla dom andra typ 60 persen kom. :) Alla kom vi 3 med färjan.. då vart det ganska av dasat och vi gick mest runt och hälsa och kramades med folk man inte sätt på länge.. :) senare typ 2timmar efter så vart det kalas.. Alkoholen hade börjat värka och det vart FEST! (själv va man juh den ända som va NYCKTER!! en applåd för mig!) Jag träffade oxå den roligaste kisen på länge.. (Richard Nilsson) Oj va kul vi hade den kvällen.. (inte på nått intimt sätt) satt och skratta och förnedrade andra människor! Ouff vilken kväll ! vart ganska snabbt trött och gick och la mig.. MEN FICK FÖR FAN INTE SOVA!! ALLA MÄNNISKOR GICK UT OCH IN I RUMMET OCH HÄRJA OCH HADE SIG!! FY FAN SÄGER JAG BARA!! 

Söndagen..  ja då vakna man och det första man såg va Richard! haha ingen bra start på morgonen kan jag lova.. men när han berätta att han hade somnat i en bod och hade frysit som satan så vart allt som bäst igen.. :P (SKADEGLÄDJE! juppjupppjuppp) Alla åt frukost tillsammans och sen börja folk att åka hem.. dom som åkte sist hjälpte till att städa efter alla.. :D HADE AS KUL DÅ MED!! men Richard och någon till satt och mobbade mig som fan.. hela tiden.. för att jag va så jävla trött (fick ju inte sova) jag fick oxå ett smeknamn.. "Crack" (HATAR DET OCH SLÅR TILL DEN SOM KALLAR MIG DET IGEN!) när det sista gänget hade åkt över (VI) så va det bara att åka hem.. Mathias körde.. jag och Ricki låg och sov :P vi åt oxå inne i Söderköping och alla mobbade mig för hur jag åt min pizza.. alla förutom Ricki men det va för han oxå äter pizza så.. (PÅ RÄTT SÄTT DÅDA! "inne från och ut") när alla hade ätit klart åkte vi mot Linköping för att lämna Ricki sen åkte vi mot Ödeshög och hem till Mathias.
sen va jag där hela Måndagen och sen på Tisdagen åkte jag hem..

Idag.. har jag vart BARNVAKT! och sen ska jag in till stan och handla hårfärg! :D
                                                     aja
see ya fuckers
over and out !

RSS 2.0