En till OPEPP dag

Hmm.. Idag har sugit väldans mycke!!
Stor städat hela huset för att tänka på annat än allt skit! Har kommit på att jag måste läsa väldigt mycke denna vecka som kommer. Typ klart hela boken + göra en bokanalys på Alkemisten. OPEPP! 

HAR VART SUGEN PÅ ATT SPELA
   HELA HELGEN!!


Aja jag saknar Felix ganska extremt mycke :(  Inte kul!  Men har inte pallat prata med någon på hela helgen och typ speciellt inte han. Vet inte varför eftersom jag saknar han men aa ni fattar inte.. 

Åker till skolan imorgon. Så då är det bara att börja le och vara trelig :( 


Pusshej på dig! 

HATAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag bara skriva några kanske ganska mycke saker.
Jaa, jag börjar så hära... Mitt li sugeer (bra början va?!) Nee men visst alla Emo kids som håller på och ÅÅÅÅÅÅååh mitt liv suger jag skär mig i armen m.m för att lindra min inre smärta. Men okej låt dom vara, vi behöver folk till allt! Iaf.! mitt liv suger ganska hårt nu. Och jag är ganska trött på det. Fattar inte att det ska hända mig hela tiden och så jävla tätt in på varandra. Hinner ju inte smälta det som hände tidigare innan det händer nått igen.
Jag är ganska trött på att lixom vara opepp på livet. men är det konstigt att man lir det när ma knappt ser nått ljus?! Tycker inte jag iaf.
MEN JAG SKA INTE SITTA HÄR OCH SKRIVA OCH ÖPPNA MIG FÖR ER JÄLA SKITAR SOM LÄSER!  
utan tänke mer bara säga att
JAG HATAR SL! JAG HATAR MITT FÖRFLUTNA! JAG HATAR DÖDEN! JAG HATAR BUSSAR! JAG HATAR LÖGNER! JAG HATAR SEGA DATORER! JAG HATAR PROV!
JAG HATAR FAAAN SÅ MYCKE ATT DET ÄR PATETISKT ATT SKRIVA!
 

Att hata är fan mycke enklare än att älska! !   WEIRD!



 FUCK LIFE AND FUCK YOU WHO IS READING THIS!!

RSS 2.0