HÖST LOV!!

Mitt lov började i tisdas :D
HISKLIGT SKÖNT! men jag har faktist saknat massa :( Lollo,Ems,Felix,Josse...
Har bara slappat fixat massa grejor och sen har jag vart massvis med Tyson!


Under Höstlovet som igentligen börja idag!! ska jag typ göra massor med saker!! :O
Träffa Felix. Vara med Lollo. Åka till sthlm. Fixa håret. Shoppa lite. Och styra upp problemen lite.
HEMSKT mycke.. känns som om jag har överplanerat lovet lite..!! GILLART INTE!! :(

Aja lite höst bilder kommer hära och så en på Tyson..

helgen suger

Ja, igår så kom Thea och mamma och hämta mig. Vi åkte in till Nyköping för att lämna Buster till sin husse och matte. Vi åkte till Rusta, Willys och sen så fortsatte vi hem mot norrköping!
Väl hemma fixa vi maten sen vart det ett långt bad med syrran med massa skitsnack :) Länge sen sist!
Prata med Felix senare på kvällen sen vart det att sova  :)   men vakna sen igen och kunde inte somna om så jag satt vid datan sen mycket sent på kvällen så somna man!!


 
Idag händer det juh ingenting.. vakna runt 1 tack vare Felix. Åt frulle sen börja jag plugga :(   och nu sitter jag vid datan och tar en pause från pluggandet men ska snart börja igen!
Kommer inte hända så mycket mer än att jag bara kommer plugga idag! Och det suger juh typ as mycke!!
tar väll en kvälls promenix senare men inget mer så JA, HELGEN SUGER!

R.I.P

Mozart season - Midnight Train to Bellevue hördes från mobilen. Det ringde.. Jag svara och hej det är min syrra :) vart glad och hade ett kort normalt samtal till hon kommer med den dåliga nyheten!
Leandro har dött!
Känner hur allt annat hon säger bara försvinner ut i det tomma och det ända som ekar i  mitt huvud är "Leandro har dött, Leandro har dött, Leandro har dött..."
Jag kan verkligen inte fatta varför han, just han skulle dö!? Men nu är han borta och jag har absolut ingen anning om hur jag ska hantera det!  Ska jag gråta eller ska jag bara gå vidare?!
 
Varför kan det bara inte hända nått roligt i mitt liv för en gångs skull? Så alla dåliga händelser bara glöms för ett tag och man kan le för att man är lycklig och inte bara le för att folk inte ska märka att man är helt överdeppig!


HELVETES KUK VÄRLD OCH ÅT HELVETE MED ALLA MÄNNISKOR I DEN!!!!!!!

  

torsdag till fredag

Ja, igår va det nice :)
Skola som sög, fixa sig, busa med Ems sen fest i silent hill och man vart full som planerat! :P Dansa och sjöng och hade det puuuurrdy!! Jag, Gabbi och Masken åkte in till skolan sen för att få sova i sina egna sänga och kunna äta frukost och ta en härlig dusch!! Kollade på Balto <3 sen så somna vi! 

Ps. Gabbi spydde 4ggr innan hon somna ;P  




Aaaa idag är det kanske inte så himla skojsan! Bakfull och tristaste skoldagen ever! väntar bara på att tiden ska gå så jag kan ta bussen till Nyköping och möta Jenny :) sen vänta på Tilda och Robban och sen åka till Vhd :D 
Ska sova hos Tilda i helgen och det ska bli nice! Va ju ett tag sen sist! vet inte vad vi ksa göra ikväll men det lutar åt att ha myspysar kväll :)
(Juste jag ska träffa Haaga och alla som jag saknar och inte träffat på ett bra tag!)

Ja som ni ser har jag lite planerat men eftersom det är jag som planerar kommer typ inget av det att göras! :P  hehe (A) 

 Aja ska upp till rummet och sen så ska jag ÅKA !! :D <3 




bang bang urangutang
 

En vanlig Onsdag!

Jag vill bara säga att EMS inte bör sova! Hon går i sömnen som om hon vore bersatt och skrämmer alla i huset!
Hon gjorde det igår och Fy Fan Alltså!! :P USCH! Vill inte vara med om det igen men det kommer jag juh få eftersom jag bor med henne :/ Det är dock ganska kul att kolla vad man kan göra när man sover! HELT SICK igentligen! Hon satte på alla kranar i huset och sen stod hon i duschen och bara kolla ner på golvet! WEARDOO. aja jag, Gabbi och Lollo hade kul men det va fan äckligt!!!!!!!!

ÅTER TILL IDAG!
Jupp nu är det juh ondags på denna vecka 41..
Vakna när klockan ringde och skulle ut på promenad men sket i det (A) gick och åt frukost vid 06.30 med Ems, sen när jag kom upp till rummet igen la jag mig i sängen, satte klockan på alarm vid 07.45 men när det ringde så ville jag bara inte gå upp!! Asså seriöst! Kännde bara att dagen skulle suga eftersom jag inte skulle ha någon rolig lektion! Vart inte motiverad att gå upp så jag sket i det och kom försent till lektionen :P haha TYPISKT! 
Aja hade lektion till 09.30 sen så hade vi rast till 11.40 HELT ONÖDIGT JUU!! jag vart as arg och somna! 
Vid 11.30 gick jag, Lollo och Sandra ner till maten åt sen gick vi och snacka med Per!
Sen har det bara vart äckliga lektioner som jag bara ville gå ifrån... men gick till dagens slut! DUKTIGT!
Nu sitter jag här i datasalen och bara chillar! :P SLAPPT!  
Känner mig inte pepp för 5öre och det SUGER! 
Aja under kvällen ska jag nog vara med Lollo, Ems och Gabbi! Undrar vad vi ska hitta på för sAtyg! :P hahaha

Ja ja har inte så jävla mycke och säga om dagen eftersom den sög men Imorgon är det FEST och då kommer jag och Lollson vara Fullast i city! :P SKOJIGT VÄRRE FÖR SAMHÄLLET!!!

det är så det ligger till!!

Jaa nu har jag inte skrivit på ett tag :(
Jag har bara helt enkelt inte haft tid! kanske inte den bästaste ursäkten för man kan ta sig tid att skriva lite vad man har för sig.. Aja iaf  jag säger väll sanningen JAG SKITER I ATT SITTA VID DATAN OCH SKRIVA VAD SOM HÄNDER UNDER MINA DAGAR I LIVET!
Dom är inte så viktiga för världen att veta om och Visst är dom roliga.. INGEN TVEKAN LIXOM!! 


Aja nu sitter jag vid datan hemma i Norrköping där jag har vart hela helgen och pluggat och slappat! Känner mig väldans duktig som inte har festat lr druckit nått utan bara pluggat och vart ute med hundarna och ja vart en riktig toppen tjej!! Jag kände att jag skulle vara det för en gångs skull! :P 

I största allmänheten så gick det mot sitt slut mellan mig och Richard! :( Och nu känner jag bara att jag inte är ämnad för att vara tillsammans med någon människa förutom mig själv! 

Ska till skolan nu men skriver mer imorgon om mina "meningsfulla" dagar!  ;P haha

See ya fuckers!

RSS 2.0